Cello Lessons | Cello Unterricht

Cello and Chamber Music Lessons for Beginners, Professionals and Amateurs in English | French | German | Russian

I am a young Belarusian cellist, soloist and music teacher, alumni of the Academy of Music in Geneva, currently pursuing studies at the Basel Academy of Music, founder of the Elpida Cultural Integration Association.

An enthusiastic and dedicated teacher

• Master of Pedagogy degree

• 10 years of professional teaching experience

• 3 years of work as an Assistant Professor

I believe in a personal approach to each student. My method focuses on building a strong technical base, while encouraging and developing freedom of artistic expression.

Whether you are a complete beginner, or advanced and seek improve your skills, or just want to have more enjoyable music moments, I am committed to help you achieve your desired result.

Lessons are possible in English, German, French and Russian.

Looking forward to meeting you soon and discovering the wonderful world of music together!

_________________

Ich bin eine junge Cellistin aus Belarus, Solistin und Musiklehrerin, Absolventin der Hochschule für Musik Genf, Studentin an der Hochschule für Musik Basel.

• Master-Abschluss in Pädagogik
  • 10 Jahre professionelle Unterrichtserfahrung
  • 3 Jahre Tätigkeit als Assistenzprofessorin

Ich glaube an einen persönlichen Zugang zu jedem Schüler. Meine Methode konzentriert sich auf den Aufbau einer soliden technischen Basis, während ich gleichzeitig die Freiheit des künstlerischen Ausdrucks fördere und weiterentwickle.

Egal, ob Sie Anfänger oder Fortgeschrittener sind und Ihre Fähigkeiten verbessern oder einfach nur mehr Spaß an der Musik haben wollen. Ich setze mich dafür ein, dass Sie Ihr gewünschtes Ergebnis erreichen.

Sprachen - Englisch, Deutsch, Französisch und Russisch.

Ich freue mich darauf, Sie bald kennenzulernen und gemeinsam die wunderbare Welt der Musik zu entdecken!

nadzeya_kurzava0987
nadzeya.kurzava@gmail.com