Haus mit Garten in Riehen zur Zwischenmiete

For intermediate rent: house with garden in Riehen (near Basel) (1. Oktober bis 20. Dezember / 1. October - 20. December 2019)

Ideal für Familie mit Kindern. Wohnfläche ca. 110 qm., 4-5 Zimmer (möbliert), grosser Garten mit Veranda und Terasse. Kinderfreundliche Nachbarschaft. Einkaufsmöglichkeiten direkt vor der Tür. Sehr gute ÖV-Anbindung nach Basel und Lörrach (Buslinie 34, Tram 6, S-Bahn).

Wir sind für ein halbes Jahr im Ausland und freuen uns über nette Zwischenmieter*innen.

Miete: 2'400 CHF + Strom und Heizung (nach Verbrauch).

*************

Due to a temporary stay abroad, we are subletting our charming home in Riehen (6 km to Basel). The furnished house has 4 bedrooms (+ one sofa bed in the living room) and a large garden with a terrace and a veranda. It is located in a family- and child-friendly neighbourhood. A supermarket is just across the street. Bus 34, tram 6 and S-Bahn to Basel or Lörrach are in walking distance.

Rent: 2'400 CHF/month + electricity, water, heating (according to consumption).

fischenk