Möbliertes Zimmer in 2-er WG mit sep. Balkon

Furnished room ( 10 m2) with balcony in 2-person flat-share / 700.- incl. cleaning Möbl. Zimmer ( 10 m2) mit Balkon in 2-er-WG / 700.- inkl. Reinig.

English:

Adress: Hegenheimerstrasse 25, CH-4055 Basel

Location: -> Coop / Faculty of Psychology 2 min. by foot, Swiss TPH / Biozentrum 8 min. by foot, UNI Basel Kollegienhaus 12 min. by foot.

Flat: on the 2nd floor of a 2-family house, old building with back garden

Renting object: Furnished single room (10 m2) with separate balcony in 3 room flat incl. shared use of living room, bathroom, kitchen and kitchen balcony, separate toilet on stairwell.

Furnishing: 1 bed, 1 table, 2 chairs, 1 cupboard, curtains, 1 carpet and oak parquet flooring, lighting (ceiling and floor lamp), WLAN.

Bed linen: Fresh bed linen every 2 weeks.

Flat cleaning: Room, kitchen, bathroom, WC, corridor, staircase, 1 x per week.

German:

Lage: Coop/Fakultät für Psychologie 2 Min. zu Fuss, Swiss TPH/Biozentrum 8 Min. zu Fuss, Kollegienhaus 12 Min. zu Fuss.

Adresse: Hegenheimerstrasse 25, CH-4055 Basel

Haus: 2- Familien-Haus, Altbau mit Hofgarten

Mietobjekt: Einzelzimmer möbliert (10m2) mit sep. Balkon gartenseitig, in 3-Zi-WG im 2. OG, inkl. Mitbenützung von Wohnzimmer, Bad, Küche und Küchen-Balkon, WC auf Zwischenstock.

Möblierung: 1 Bett, 1 Tisch, 2 Stühle, 1 Schrank, Vorhänge, 1 Teppich, Bodenbelag  Eichenparkett, Beleuchtung (Decken- und Stehlampe), WLAN.

Bettwäsche: Frische Bettwäsche alle 2 Wochen.

Wohnungsreinigung: Zimmer, Wohnzimmer, Küche, Bad, WC, Korridor, Treppenhaus, 1 x pro Woche.

basilgr