Möbliertes Zimmer in 3-er WG

Furnished room (15 m2) in 3-person flat-share / 700.- incl. cleaning/bed linen - Möbl. Zimmer (15 m2) in 3er-WG / 700.- inkl. Reinigung/Bettwäsche.

English:

Furnished single room (15 m2), in 3 room flat on the 2nd floor, incl. shared use of bathroom, kitchen and kitchen balcony, on Hegenheimerstrasse, 4055 Basel

Location: 4055, Coop/Faculty of Psychology 2 min. by foot, Swiss TPH/Biozentrum 8 min. by foot, Kollegienhaus 12 min. by foot.

Furnishing: 1 bed, 1 table, 2 chairs, 1 cupboard, curtains, lighting (ceiling and floor lamp), WLAN.

Bed linen: Fresh bed linen every 2 weeks.

Flat cleaning: Room, kitchen, bathroom, WC, corridor, staircase, 1 x per week.

German:

Einzelzimmer möbliert (15 m2) an der Hegenheimerstrasse, in 3-Zi-WG im 2. OG, inkl. Mitbenützung von Bad, Küche und Küchen-Balkon.

Lage: 4055, Coop/Fakultät für Psychologie 2 Min. zu Fuss, Swiss TPH/Biozentrum 8 Min. zu Fuss, Kollegienhaus 12 Min. zu Fuss.

Möblierung: 1 Bett, 1 Tisch, 2 Stühle, 1 Schrank, Vorhänge, Beleuchtung (Decken- und Stehlampe), WLAN.

Bettwäsche: Frische Bettwäsche alle 2 Wochen.

Wohnungsreinigung: Zimmer, Küche, Bad, WC, Korridor, Treppenhaus, 1 x pro Woche.

basilgr