Schönes Zimmer in neugegründeter WG in Liestal

Wir, Silvana (21) und Janine (25) sueche dich für eusi neui WG in Lieschtel. Dis Zimmer wär 15.8 m^2 gross.

Mir beziehnd d Wohnig ab em 01.03.2020, dass heisst, du chansch also au ab dene izieh. D Wohnig liegt grad bi dr Hanro in Lieschtel. Du hesch 5 min mit em Velo zum Bahnhof Lieschtel (alles ebe). Im Umkreis vo 3 min liegt d WB-Station sowie dr 70, 71 und 76 er Bus, falls de nid gern Velo fahrsch. D Wohnig isch sehr ruhig glege und mit 113 m^2 sehr gross. Mir hend e schöni Loggia (8.8 m^2) zur Frenke usse. D Wohnig liegt im 2te Stock (Lift vorhande). Praktischerwies hend mir zwei voll ugstatteti Badzimmer und e eigene Wäschturm. S Zimmer (15.8 m^2) choschtet dich CHF 680.- pro Monet exkl. Internet und Strom. Mir rechne mit max. CHF 50.- zuesätzlich. D Silvana studiert Wirtschaftsrecht in Winterthur und schafft 50% bi ere Treuhandfirma in Basel. Ich selber studier an dr ETH Umweltnaturwüsseschaft und schaff 30% nebedra. Da mir beidi scho vill Möbel und Kuchiutensilie mitbringe, müsstisch du nur dini Möbel für dis Zimmer mitbringe. Ob du e Frau oder e Maa bisch, spielt eus kei Rolle. Mir fändes aber schön, wenn du öbbe in eusem Alter wärsch. Mir freue eus, vo dir zghöre. Grüssli Janine und Silvana.
janine17janinel