BABYSITTER / NANNY

23 jährige Studentin bietet Babysitting für abends und wochenendes. Babysitting während den Tag nach vereinbarung. (See description for English)

(English below)

Hallo,

Ich bin eine 23 jährige Studentin und ich würde sehr gerne neben das Studium arbeiten. Ich habe schon als babysitter gearbeitet and habe viel Geduld mit Kindern. Ich bin zuverlässig, verantwortlich und auch kreativ! Ich kann mit den Kindern malen, lesen und Musik machen. Ich freue mich viel auf die kleinen aufzupassen :)

Probearbeit möglich.

Stundenlohn: 20 chf

Liebe Grüße,

Parnaz Soltani

Hello,

I am a 23 year old student who would love to work as a nanny besides her studies. I have worked as a nanny before and have a lot of patience with children. I am reliable, responsible and also creative! I can read with the children, draw or make music. Besides, it makes me very happy to take care of the little ones.

If you are looking for a nanny but have a difficult time trusting people I can work for two hours as a trial.

hourly wage: 20 chf

Sincerely,